Miért pont a tavasz?

Mert a fű zöldebb, a nap erősebben süt, az esték hosszabbak, a Hévízi-tó vize pedig napról-napra melegebb.  Előkerülnek a túracipők, kerékpárok, e-bike-ok és rollerek. Újult erővel szabadulunk ki a természetbe, a frissen vágott fű illatába. Élvezzük az első napsugarakat, és hihetetlennek tűnő élményként strandolunk egy meleg vizű tó partján, akár már áprilisban is.Mit csinálj itt?

 

Csobbanj a 30°C-os termáltóban a nyári strandidőszak előtt! Töltődj fel friss energiákkal egy könnyű túrán, vagy kerékpáros kiránduláson! Mászd meg a várromokat, a kilátókat, látogass el a keszthelyi Festetics kastélyba és gyönyörködj a Balaton vagy a Kis-Balaton csodás látványában! Vegyél részt vezetett városnéző túrán, vagy fedezzétek fel a legjobb gyerekbarát programokat a szünetben!

Inkább kényeztetnéd magad a wellnessben? Lazíts, sportolj, válts életmódot, diétázz, ápold a bőröd vagy űzd ki a fájdalmat merev tagjaidból értő kezek segítségével, mert bizony hosszú volt a tél! Használj ki minden hosszú hétvégét, hogy elszökj a hétköznapokból!

 

 

A legjobb tavaszi csomagajánlatok!

 

Kérdésed van? Segítünk!

Kérdezd Ildikó vagy Zsófi kollégánkat
9 és 17 óra között a chat ablakban.

Még több érdekesség!