Roppan, pattog, fáj? Egy ideig nem törődünk vele, de érezzük, hogy változtatni kell

Alig vagy 38 és néha neked is fáj a hátad vagy merev a nyakad?

Órákat töltünk egy kényelmetlen széken a munkahelyünkön. Görnyedünk számítógépnél vagy épp olyan munkát végzünk, ahol sokat kell hajolni, térdelni, emelni. És ha ez ne lenne elég, naponta órákat lógunk a telefonon vagy nézzük a televíziót. Akár a mozgásszegény életmód, akár épp ellenkezőleg, a nagy megerőltetés az oka, izmaink, ízületeink sérülnek leginkább a mindennapokban.

Hogyan alakul ki a fájdalom?

Általában mi tehetünk róla, pontosabban az életmódunk. A rossz testtartás, ülőmunka, tartós fizikai igénybevétel, aktív sportolásból adód húzódások, túlsúly, vitaminokban, ásványi anyagokban szegény étrend, mozgásszegény életmód vagy akár egy rosszul megválasztott matrac, ami hátfájást és kialvatlanságot okoz. A nyak-, váll-, hátfájdalom legújabb okai között egyre gyakrabban szerepel az okoseszközök használata miatt kialakult rossz testtartás is.

Mit tehetünk ellene?

Elég sok megoldás létezik, mint az életmódváltás, sokkal több aktív mozgás, sokkal több pihenés, egészségesebb étrend, különböző vitaminok, étrendkiegészítők, testtartás javítók, krémek, szorítókötések.... és, van hogy komplex megoldást kapunk egyben, ráadásul vegyszermentesen.

 

 

5+5 mód a fájdalom csökkentésére

Fürödj, úszkálj, pancsolj a Hévízi-tó simogatóan meleg vízében. Mert a Hévízi-tó nem csak Európában, sőt!! a világon egyedülálló tó, de meleg vizében észrevétlenül oldódik a fájdalom. Ki ne vágyna egy frissítő masszázsra. Masszázs közben megszűnik tér is idő, csak élvezed, ahogy a szakértő kezek között újjászületsz. A hévízi gyógyiszap fekete, és meleg, és ha évente több százan csak e miatt keresik fel Hévízt, akkor egyszer neked is ki kell próbálnod, hogy milyen. Mert egyébként arra jó, hogy ne fájjon a vállad, ne sajogjon a bokád, újra szabadon mozgasd csuklód. Plussz egy érv mellette, hogy puhábbá, simábbá teszi a bőr. Semmit sem bízol a véletlenre? Nem is kell! A Kinesio-Lab vizsgálata felfedi a tünetek forrását, mert sok esetben nem is ott fáj, ahol a probléma van. Van megoldás, ha téged, csak a legújabb orvosi eszközökkel, legtrendibb cuccokkal lehet meggyőzni, ugyanis a tradicionális technikák mellett számos hévízi regeneráló kezelés akad még a szolgáltatóknál: spy-liner, krioszauna, denevérpad, hydrorider, tens, ionozon terápia ... A listából semmiképp sem hiányozhat a minőségi alvás, hiszen minden gyógyulás azzal kezdődik, hogy kipihenten ébredünk. Az egészségmegőrzés mit sem ér egészséges táplálkozás nélkül. Gyors-, fagyasztott-, félkész ételek, helyett itt az idő átállni a tested számára ideális táplálkozásra, ami nem feltétlenül diéta, sokkal inkább a helyes arányok megtalálása húsok, zöldségek, tejtermékek, szénhidrátok között. És persze a mumus, a napi 2-3 liter folyadék, értsd víz. Ha gyerekkorod óta nem sportolsz, nehéz lesz most elkezdeni, de hidd el érdemes. Egy kellemes séta, kerékpározás a friss levegőn csodákra képes. Ráadásul nem csak izmainkon és állóképességünkön vesszük észre, de a kedvünk is sokkal vidámabb lesz néhány szabadban töltött óra után. Sokat stresszelsz, folyton időzavarban vagy? A test tünetei sokszor a stressz tünetei. A regenerálódáshoz az agyad is ki kell kapcsolni, ami minőségi szórakozás nélkül lehetetlen. Komolyabb a gond? Ezt már mind próbáltad de úgy érzed nem segített? Beszélj egy szakorvossal, mert ha tényleg komoly a baj, ne halogasd a gyógyulást.

 

Egészségmegőrző és fájdalomcsillapító csomagok.

 

Lépések a fájdalom megszüntetéséhez

  

 

Ne maradj le az újdonságokról, programokról, akciókról és a legjobb hévízi képekről! Kövess minket!  

     

Kérdése van, elakadt?

Hívja kollégánkat a +36 83 540 131-es telefonszámon!