NYEREMÉNYESŐ HÉVÍZEN! 

Fődíj: 2 x HÉVÍZI ÜDÜLÉS 2 főre

Találja meg a különbségeket és legyen Öné az egyik üdülés!

5 héten át tartó játékunkban hetente további értékes nyereményeket sorsolunk ki! 

Nem kell mást tennie, mint megkeresni a 4 különbséget az alábbi 2 fotó között. A harmadik héten helyesen válaszolók között 2017. március 24-én pénteken 13.00-kor az alábbi nyereményeket sorsoljuk ki:

  • ajándékcsomagot a Hotel Európa fit****superior felajánlásával
  • ajándékcsomag, melynek tartalma: hévízi strandtáska, iszapszappan, gyertya, egy üveg Hévíz Város Bora

 

4. feladvány


(Amennyiben a lenti űrlapon keresztül nem műkdöne a beküldés, külje el megfejtéseit az office@hevizmarketing.hu címre.)

 

 

Fődíjaink:

2 fő részére szóló, 3 éjszakás üdülés Hévízen a Guszti villa felajánlásával

A gyógytótól 200 m-re, Hévíz központjában, kétszemélyes, fürdőszobás, televízióval
és telefonnal felszerelt barátságos szobáival várja Önöket a GUSZTI VILLA egész éven át!

 
 
 
 
 

2 fő részére, 2 éjszaka wellness pihenés félpanzióval, korlátlan fürdőhasználattal,  mozgásprogramokon való ingyenes részvétellel a NaturMed Hotel Carbona****superior felajánlásával

A NaturMed Hotel Carbona Hévíz város központjában, 4,5 hektáros arborétumszerű környezetben helyezkedik el. A szálloda fürdői, a 25 m-es sportuszoda a szauna-szigettel, a szabadtéri élményfürdő, a római korok hangulatát idéző termálfürdő és a változatos mozgásprogramok, felejthetetlen élményeket nyújtanak a gyógyulni, pihenni vágyó vendégek részére. A komplex gyógyászati-, wellness- és beauty kezelések kínálatában újdonságnak számít az 5 féle  állapotfelmérő módszer bevezetése. Legyen a vendégünk és ismerje meg vendégszeretetünket!

 

 

Heti nyereményeink:

Ajándékcsomago a Hotel Európa fit****superior felajánlásával
Az „Év szállodája” díj nyertes, a vendégek által értékelt és elismert Hotel Európa fit****superior Hévíz szívében várja    a    kikapcsolódni    és    feltöltődni    vágyókat ahol magas szintű gasztronómiával és kényeztető kezelések egész tárházával válik a pihenés valódi élménnyé. Mindhárom generáció pihenését igyekszünk varázslatossá tenni, személyre szabott szolgáltatásokkal, programokkal és talán egy kis odafigyeléssel, hiszen célunk, hogy    a    legkisebbektől    a    nagyszülőkig,    mindenki    megtalálja    a    számítását. Szállodánk szinte teljes területe megújult az utóbbi években. Újjávarázsolt uszodavilág 6 medencével, kétszintes szaunavilág, kétágyas és családi szobák, megújult fürdőszobák, modern hall és egy kedvelt közösségi pont, a Mandarin Bar&Cafe várja a vendégeket.

 
 
 
 

Ajándékcsomag:

hévízi strandtáska,
iszapszappan,
gyertya,
egy üveg Hévíz Város Bora

 
A játék 2017. március 1-től - április 7-ig tart. Hetente újabb fotó feladvány kerül ki az oldalra, melyhez a megfejtéseket, az adott héten péntek 11.30-ig fogadjuk. A helyesen válaszolók közül péntekenként 13.00 órakor sorsolunk és közzétesszük a nyertes nevét weboldalunkon, valamint facebook oldalainkon. A sorsolást követően kerül ki az újabb feladvány az oldalra. 
 
Heti nyerteseink:
2017. március 10.:
  • Sallai Éva, nyereménye egy 2 fő részére szóló fürdőbérlet a Hotel Aquamarin*** felajánlásával
  • Nép Ferencné, nyereménye egy hévízi ajándékcsomag, melynek tartalma: hévízi strandtáska, iszapszappan, tavirózsagyertya, 1 üveg Hévíz Város Bora.
2017. március 17.:
  • Tischler Lászlóné, nyereménye családi belépő (2 felnőtt, 2 gyermek részére) 7 000 Ft értékben a Tavirózsa Kalandpark felajánlásával
  • Dobánszki Máté, nyereménye egy hévízi ajándékcsomag, melynek tartalma: hévízi strandtáska, iszapszappan, tavirózsagyertya, 1 üveg Hévíz Város Bora.
2017. március 24.:
  • Maurer Béláné, nyereménye húsvéti vendégváró dekoráció 6 000 Ft értékben a Kertészeti Centrum felajánlásából
  • Kovács Tamás, nyereménye egy hévízi ajándékcsomag, melynek tartalma: hévízi strandtáska, iszapszappan, tavirózsagyertya, 1 üveg Hévíz Város Bora.

 

 Játékszabály/részvételi feltételek

1-25   26-50   51-75   76-100   101-125   126-150 >>
  • Hírlevél
  • Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!