HÉVÍZ.HU / Hírek / Befejeződött Hévízen az első kínai videóklip forgatása

Befejeződött Hévízen az első kínai videóklip forgatása

szerkesztve: 2013. augusztus 07., szerda - 10:18 | forrás:

Két éves előkészítő munka után sikerült Magyarországon is egyedülálló módon egy kínai pop szám videóklipjének forgatását Hévízre csábítani.

Két éves előkészítő munka után sikerült Magyarországon is egyedülálló módon egy kínai pop szám videóklipjének forgatását Hévízre csábítani.

 

A produkció igazi különlegességét az adja, hogy annak előadója és társszerzője a budapesti születésű Váradi Viktória, aki Kínában él és dolgozik előadóművészként, tv-s műsorvezetőként.

 

Viktória az operatőrrel és társrendezővel Bo Cong-gal együtt egyenesen Pekingből érkezett Hévízre augusztus első napjaiban. Rövid helyszíni előkészületek után 4 hosszú forgatási nap következett, amely mindenféle különleges látványt és helyszínt próbált befogni és kihasználni Hévízen. A fókuszban természetesen a hévízi tó áll, azonban néhány, a dalhoz illő vidám jelenet a hévízi kék trabanttal vagy éppen a romantikus Kis Helikon hotel kertjében is születtek. Viktória elmondása szerint mesés felvételek készültek a tónál, különösen napfelkeltekor.

 

001.varadi_viktoria.heviz.jpgFotó: Bo Cong, Szabados Viktor

 

„Hévíz állandóan változik. Változik a különböző napszakokban és fejlődik mihelyst pár hónapig nem jár erre az ember. A kínai emberek szeretik a romantikus témákat és helyeket, a hévízi tó és a város mindenképpen megfelel ennek az elvárásnak. Varázslatos egy hely, mindenki nagyon kedves. Nagyon közel került hozzám és megszerettem a várost a forgatások alatt.“ - mondja Viktória.

 

A klipp várhatóan 2013 őszére fog elkészülni és több kínai videómegosztó csatornán is terjesztésre kerül.

 

„Természetesen a klippet itthon is bemutatjuk és nagy várakozássokkal tekintünk a kínai rendező, operatőr és Viktória képi világára, amihez Hévíz egy különleges díszlet lehet. A kínai kapcsolatainkban és a várost megmutató képi anyagaink közt a klip egy igazi csemegének fog számítani, amely egy fiatalos pop dal történetébe csomagolva mutatja meg Hévíz minden szépségét és romantikáját.“ - tette hozzá Kepli József alpolgármester.

 

Az együttműködést Szabados Viktor - korábbi bibós diák - ötlete volt és ő is koordinálta a projektet. Viktor először 2011-ben találkozott Viktóriával Pekingben, akit aztán Hévízre is elhozott a rákövetkező évben, mint Hévíz utazó nagykövete.

 

 

Megosztás
Címkék
HÉVÍZI SZÁLLÁS ÉS AKCIÓ KERESŐ
1-25   26-50   51-75   76-100   101-125   126-150 >>
  • Hírlevél
  • Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!