hevizitavasz

 

Miért pont a tavasz?

Mert a fű zöldebb, a nap melegebben süt, az esték hosszabbak, a Hévízi-tó vize pedig napról-napra lesz egyre melegebb. A tavasz életöröm, a város születésének és újjászületésének évszaka, a Boldog Békeidők fesztivál időszaka, az anyák, a nők, a gyerekek és a hit ünnepei. Előkerülnek a túracipők, a kerékpárok, e-bike-ok, rollerek. Újult erővel szabadulunk bele a természetbe, a frissen vágott fű illatába. Élvezzük az első napsugarakat, és hihetetlennek tűnő élményként strandolunk egy meleg vizű tó partján, akár már áprilisban is.

Mit csinálj itt?

Csobbanj a 30°C-os termál-tóban a nyári strandidőszak előtt, töltődj fel friss energiákkal a természetben járva, akár egy könnyű túra során, akár kerékpárral túrázva. Mászd meg a várromokat, a kilátókat, látogass el a keszthelyi Festetics kastélyba és gyönyörködj a Balaton vagy a Kis-Balaton csodás látványában, a vízimadarak násztáncában. Vegyél részt vezetett városnéző túrán, vagy fedezzétek fel a legjobb gyerekbarát programokat, vegyetek részt a Húsvéti programokon.

Vagy inkább kényeztesd magad a wellnessben, töltődj fel, sportolj, válts életmódot, diétázz, ápold a bőröd vagy űzd ki a fájdalmat merev tagjaidból értő kezek segítségével, mert bizony hosszú volt a tél. Használj ki minden hosszú hétvégét, hogy elszökj a hétköznapokból!

 

Ezek miatt gyertek el!

 

  

  

 

Frissítő tavaszi ajánlatok Hévízen!

  

  

 

Keress még több szállás között, általad választott időpont alapján!

 

5 dolog, amit garantálunk Hévízen

 

 

Tovább Hévíz főoldalára, ahol érdekességek, aktualitások várnak!