őszhévízen

 

Azt gondoljuk a szürke novemberről....

hogy hideg van, szürke és ködös minden. Hamarosan véget ér az év, fázunk, korán sötétedik és esténként már csak a meleg lakásra és egy jó filmre vágyunk. Közeleg az év vége, amikor a munkahelyünkön és otthon is megpróbálunk mindent megoldani, lezárni, befejezni, miközben azt érezzük elfáradtunk, szeretnénk többet aludni és valahonnét rejtett energiákkal feltöltődni. De biztos, hogy csak ilyen lehet a november?

 

Gőzölgő november Hévízen!

Fürdeni egy tóban, novemberben?

Miért ne! Európa legszebb és egyben legnagyobb termáltavának 3 naponta cserélődő vize ugyanis ősszel is 25-30°C feletti hőmérséklettel kecsegtet. A késő őszi időben megdöbbentő élmény egy termál-tóban úszkálni, miközben a partmenti fák csodás színekben pompáznak. Nem hiszed? Járj utána. A rutinos törzsvendégek nem véletlenül választják az őszi hónapokat egy-egy hévízi csobbanáshoz, hiszen zsúfoltságmentesen élvezhetik a simogató meleg víz és a forró wellness élményét.

Fürdés előtt és után keress kalandokat!

Hévíz, Keszthely, Tapolca, Badacsony, Szigliget … Ahogy hűl az idő, kevésbé vágyunk a szabadba, pedig az őszi hegyek látványa a párolgó Hévízi-tó és a hullámzó Balaton ilyenkor is különleges látvány. A várromok és kilátók ilyenkor is várnak, egy-egy napsütéses nap pedig kiváló alkalom egy kenutúrára a gőzölgő Hévíz-patakon. Rosszabbra fordul az idő? Válassz, hogy az alsópáhoki Adrenalin Arénában keresel kihívásokat, vagy inkább Keszthelyre utazol át, hogy megnézd a Festetics kastély pompás kiállításait. A novemberi esték pedig miről másról is szólhatnának, mint a borvacsorákról, libalakomákról, érzéki italokról és csábító desszertekről.

 

Hagyd magad mögött a fáradtságot!

Hozd magad újra formába! Az ősz arról szól, hogy élvezz minden pillanatot amíg lehet, de lassan, élvezettel, mert mindjárt elillan. Gyógyulj, pihenj, lassulj le, légy kicsit önző és törődj kicsit magaddal. Van, aki lazításra vágyik, van, akinek a válla fáj, van, aki sportsérüléséből lábadozik. Bármi is a motiváció, ez az egyik legjobb időszak minőségi pihenésre, regenerálódásra. Mert Hévíz fittebbé tesz.

Hévízen a modernség mellett is a lelassulásé, a természetességé és a stresszmentes pihenésé a főszerep. Egyszerűen eljössz egy zsúfolt nagyvárosból, magad mögött hagyod a rohanást, a rossz levegőt, a zajt, és érzed, hogy itt akarsz lenni, mert jó. Hévíz = slow tourism.

 

Van 4 konkrét okunk, hogy miért utazz novemberben!

  

  

  

  

 

 

 

Csomagajánlatok utószezonra

 

További szállások Hévízen!

 

 

További hírek, információk, hasznos tippek itt!