5 dolog, amit kora ősszel is garantálunk Hévízen!

  • 100% Egyediség: a Hévízi-tó a világ legnagyobb természetes meleg vizű tava, melyben az év bármely napján fürdőzhetsz
  • 100% Természetes környezet: kristálytiszta víz, friss levegő, nagy erődterületek, parkok és zsúfoltságmentesség
  • 100% Élménygarancia: bármilyen hosszan is maradsz, és bármelyik évszakban érkezel, minden napra találsz új élményeket, látnivalókat
  • 100% Nagy választék, több mint 5000 szálláshely közül választhatsz. A kempingtől az 5 csillagos szállodáig, a csendes magánházaktól az élménymedencés wellnes hotelekig.
  • 100% Megbízhatóság és tapasztalat: tradíció, innováció, megújulás. Egy tradicionális fürdőváros, ami több száz éve látja vendégül a világ minden tájáról érkező látogatókat.

 Így telhet tökéletesen az őszi pihenés!Élvezd a strandolást!

Hévízen szeptemberben sem ér véget a strandszezon! Élvezd a strandolást a meleg vizű Hévízi-tó partján,
ahol egész ősszel 30°C feletti a vízhőmérséklet, vagy élvezd a pancsolást a wellnesshotelek élménymedencéiben.

 Látnivalók egy karnyújtásnyira

A kori őszi indiánnyár a legtökéletesebb időszak, hogy felfedezzétek a környéket. Kisebb a tömeg, nincs már kánikula, de a szép időben ilyenkor is gyönyörű a környék. Hévíztől csupán 6 km-re van a keszthelyi Festetics kastély, ahová akár egy Tourinformban bérelt elektromos kerékpárral is átgurulhattok a vadregényes bringaúton. Ellátogathatok a Rezi vagy a Szigligeti várhoz, hajókázhattok a Balatonon, bejárhatjátok a Balaton-felvidéki Nemzeti Park egyedi látogatóhelyeit, látogatóközpontjait.

 Elég volt a pancsolásból, valami aktívabbra vágysz?

Kocogj, fuss, kirándulj, bringázz Hévízen a Tavirósza-tanösvényen, a Balaton-parti bringaúton, vagy a Keszthelyi hegység túraútvonalain! Jól karbantartott és kitáblázott tanösvények, kilátók várnak nem csak a Balaton közelében, de a Kis-Balaton térségében is. Még több adrenalinra vágysz? Ősszel is vár a Tavirózsa kalandpark, a Rezi dinó és kalandpark, az alsópáhoki Adrenalin Aréna vagy a Zobori élménypark!

 Gasztroélmények, fesztiválok, hangulatos vacsorák!

Ősszel a zajos zenés fesztiválokat felváltják a szüreti mulatságok, a halas rendezvények, a gasztro estek, a borvacsorák.
Gyere és élvezd, hogy egészséges, friss és ízletes fogásokat kóstolhaszt, és sem az elkészítéssel, sem a mosogatással nem neked kell törődnöd!

 


Kiemelt szálláshelyek! 

 

Hol vagyunk? És mennyi minden van a környéken?
Kattints a térképre!Kérdésed van? Segítünk!

Kérdezd Ildikó vagy Csenger kollégánkat
9 és 17 óra között a chat ablakban.

Még több érdekesség!

          

        


Kövess minket!