Holdfényfürdő a Hévízi-tavon

Hűvös este . meleg víz . forró hangulat . fergeteges giccs party

Holdfényfürdő a Hévízi-tavon

Bár az esték kicsit hűvösek, a késő nyári meleg időjárás kellemes kikapcsolódást ígér szeptember 15-én péntekre. Ráadásul nem csak a meleg termálvíz lehet csábító azok számára, akik jegyet váltanak a programra, hiszen élő zenével, őszi finomságokkal, koktélokkal készül a szervező Hévízgyógyfürdő csapata.

Ezen a napon a Tófürdő Festetics bejárata 19.00-kor újra megnyitja kapuit, és a tó egy kijelölt partszakaszán, kivilágított környezetben lehetőség nyílik késő esti fürdőzésre. A koktélokat és a finom őszi ételeket a Vitál Bár teraszán szolgálják majd fel, míg a hangulatot a 90-es és a 2000-es évek legnagyobb slágerei garantálják egész este!

Aki szívesen részt venne a hangulatos esti fürdőzésen, neki ajánlott már előre megvásárolni jegyét, hiszen így nem csak olcsóbb, de biztosabb is a részvétel, mivel jegyek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre. Kedvezményes jegyár: 6.000 Ft/fő - érvényes: 2023. szeptember 4. és 2023. szeptember 14. közötti vásárlás esetén.
Teljesárú jegy: 6.500 Ft/fő - érvényes: 2023. szeptember 15-én megvásárolt jegyek esetében; független a telefonos foglalástól

A belépőjegy a wellness részleg használatát is tartalmazza, ahol egyidejűleg 50 fő tartózkodhat majd.

Étel-ital kínálat

A Vitál Bár alkoholmentes és alkoholos koktélokkal, meleg és hideg italokkal várja a fürdőzőket.
Medio büfénk kínálata egész este elérhető, mely különleges street-food finomságokkal kiegészül.Fizetési eszközök: készpénz, bankkártya, SZÉP-kártya (OTP, K&H, MBH).
A Welcome drink csak a belépőjegy mellé tartozó kupon ellenében váltható be a fürdőbe vezető folyosókon.

Néhány további hasznos információ

 rendezvényen külön erre az időszakra bevezetett kedvezményes jegytípussal lehet részt venni.
Jegyvásárlásra 2022. szeptember 4-től biztosítunk lehetőséget a Tófürdő pénztáraiban. A telefonon lefoglalt jegyek a Festetics Fürdőház pénztáraiban vehetők át.
A programon csak 16 év felettiek vehetnek részt.
A jegyek korlátozott számban elérhetőek.
Csak a kijelölt területeken megengedett a fürdőzés.
A wellness részleg használatát a belépő tartalmazza. Egyidejűleg maximum 50 fő tartózkodhat a wellness részlegben.
Belépés és jegyváltás aznap a Festetics Fürdőházban és a Főbejáraton keresztül lehetséges. Mindkét bejáratnál lévő öltözőt igénybe lehet venni.
Pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el. Jegyárat nem áll módunkban visszatéríteni. Előre megváltott jegyek elvesztése esetén pótjegy kiállítására nincs lehetőség.
Ez a jegytípus kizárólag 2023. szeptember 15-én este használható fel. Rossz idő esetén a programmódosítás jogát fenntartjuk.

Nyitvatartás:

• Kapunyitás: 19:00
• Pénztárzárás: 20:00
• Fürdési idő vége: 22:30
• Fürdőzárás: 23:00

 

További információk

Hévízi Tourinform Iroda

Hévíz, Rákóczi u. 2.

Telefonszám: 06 83 540 131

E-mail: heviz@tourinform.hu

Facebook | Instagram | Blog

Hévíz.hu ajánlatai


Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!