TÖLTŐDJÖN FEL!

Mindenkinek szüksége van arra, hogy időnként kiszakadjon a szürke hétköznapokból és energiákkal töltse fel szervezetét és lelkét. A gyógyászati lehetőségek mellett, Hévíz számtalan wellness kezelést kínál annak, aki a teljes megújulást keresi.

Egy Hévízen eltöltött üdülés kiváló alkalom arra, hogy a tóban való fürdés mellett kipróbáljunk néhány különleges wellness kezelést, mint a speciális szauna felöntések, a gyógynövényes masszázsok vagy a keleti mozgásformák. Egy ilyen alkalom során éppen olyan fontos a test és lélek harmóniájának megtalálása, mint az aktív vagy passzív mozgásformák vagy az egészséges táplálkozás.

Ismerje meg a legújabb trendeket és próbálja ki a legnépszerűbb wellness kezeléseket!

Ez érdekelheti
Nőnapon kedveskednek a Hölgyeknek a Gyógytónál
50%-os kedvezmény a Hévízi Tófürdőn
/ Hírek
Nőnapon kedveskednek a Hölgyeknek a Gyógytónál ...
Gyalogos túrák, rengeteg látnivaló és kerékpározás várja Hévízen. Hévízre akár hétvégi rövid kikapcsolódásra érkezik, akár hosszabb időtartamú gyógykúrára, a szórakoztató programokon, az aktív túrákon való részvételre, a környékbeli látnivalók megtekintésére mindig hagyjon időt magának.
Mozgásban
/ Mozgásban
Gyalogos túrák, rengeteg látnivaló és kerékpározás várja Hévízen. Hévízre akár hétvégi rövid kikapcsolódásra érkezik, akár hosszabb időtartamú gyógykúrára, a szórakoztató programokon, az aktív túrákon ...
Segítség a wellness életmód kialakításához. Ha nincs ideje masszőrhöz menni, érdemes megkérni, akár az egyik családtagot vagy barátot, sőt akár Ön is megtanulhatja a relaxációs arcmasszázs mozzanatait.
Tippek otthonra
/ Töltődjön fel!
Segítség a wellness életmód kialakításához. Ha nincs ideje masszőrhöz menni, érdemes megkérni, akár az egyik családtagot vagy barátot, sőt akár Ön is megtanulhatja a relaxációs arcmasszázs mozzanatait. ...
Friss híreink
A VI. Hévízi Borünnep ideje alatt!
Idén is ingyenes a parkolás Hévízen!
2017. augusztus 18.
A VI. Hévízi Borünnep ideje alatt!
Közérdekű közlemény
Szúnyoggyérítési munkálatok
2017. augusztus 17.
Közérdekű közlemény
Augusztus 18-án kezdődnek városunkban a VI. Hévízi Borünnep programjai.
Közeleg a Hévízi Borünnep - hasznos tudnivalók
2017. augusztus 14.
Augusztus 18-án kezdődnek városunkban a VI. Hévízi Borünnep programjai.
I love Hévíz blog
HÉVÍZI SZÁLLÁS ÉS AKCIÓ KERESŐ
TÖLTŐDJÖN FEL!
  • Hírlevél
  • Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!