Tőzeges Trió ajándékcsomag

Tőzeges Trió Hévízi Ajándékcsomag testnek és léleknek 10% kedvezménnyel

Tartalma:

1 db Tőzeges gyógyiszap:

A "Georgikon" természetes tőzeggyógyiszapból készült iszapfürdő alkalmazásával teste 100 %-ban természetes úton hasznosítható építőkövekhez, olyan ásványi anyagokhoz, makro- és mikroelemekhez jut, amelyek közvetlenül a kezelt területen szívódnak fel. Így a lehető legtökéletesebben épülnek be a szövetekbe. A készítmény kiváló hőtartó és nedvességmegkötő kapacitásával tartósan javítja anyagcseréjét, fokozza a természetes méregtelenítést.

1 db Tőzeges Fürdősó:

„Georgikon” természetes tőzeggyógyiszap felhasználásával
Természetes alapú fürdősó. Egyedülálló összetételű termék, melyre magas huminsav és jelentős makró- ill. mikroelem tartalom jellemző.
Mire jó? Reumatikus tünetek ápolására, idült, gyulladásos ízületi panaszok esetén, a csípő- és vállizület mozgásának javítására.
Alkalmazás: kádfürdéshez ajánlott. 25 grammnyi mennyiségű fürdősót tegyen egy kád meleg vízhez és hagyja feloldódni.
Javaslat: a fürdés javasolt időtartama 10-30 perc. Kerülje a közvetlen szemmel és nyálkahártyával való érintkezést. Szembe kerülés esetén bő vízzel öblítsük ki. Kizárólag ép bőrfelületre ajánljuk!
Tárolás: száraz helyen, napfénytől, fagytól védve 5-30 °C.

1 db Tőzegszappan (mini):

Hidegen sajtolt, természetes alapú, növényi szappan. Egyedülálló összetételű termék, melyre magas huminsav és jelentős makro- ill. mikroelem tartalom jellemző. Ez táplálja és regenerálja a bőrt. Kiválóan alkalmazható fokozott faggyúmirigy működéssel járó kozmetikai elváltozásoknál is.

32 grammos kiszerelés

 

Kézbesítés ideje: 2-5 munkanap

Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben, ha nagyobb mennyiségben szeretne rendelni, mint amit a webshop enged: heviz@tourinform.hu

4770 Ft /db
5300 Ft /db

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!