ROBINSON TOURS UTAZÁSI IRODA

8380 Hévíz, Széchenyi utca 50.

+36 83 340 988

+36 83 540 084

robinson@robinsontours.hu

www.robinsontours.hu/

Bemutatkozás


A Robinson Tours 1995-ben alakult. Eleinte kelet-európai országokból (Oroszország, Bulgária, Ukrajna, Beloruszia, Kazahsztán és Lengyelország) érkező utasok fogadására szakosodott. Ezen tapasztalati tőkére építve 2001-től kiutaztatási részlegét is megnyitotta. Mára cégünk a magyar utazási piac egyik legnagyobb utazásszervezőjévé nőtte ki magát. Útjaink értékeítését és az utasok kiszolgálását budapesti, balatonfüredi, hévízi, kijevi és moszkvai irodánk segíti. Ezen kívül útjainkról érdeklődhetnek és lefoglalhatják országszerte partnerirodáinknál. Cégünk 2011-ben közel 12 000 utast utaztatott ki és közel 25 000 utast fogadott Magyarországon.

Cégünk teljes joggal mondhatja el magáról, hogy Bulgária legnagyobb szakértője. Ezt támasztja alá, hogy hetente négy busszal és három repülő járattal jutattjuk el utasainkat a közkedvelt üdülőhelyekre. Repülőjárataink nemcsak Budapestről indulnak, hanem Debrecenből is. Budapestről Várnába és Burgaszba, Debrecenből pedig Burgaszba utaztatunk. Választékunk rendkívül széles skálán mozog, hiszen az önellátós apartmanoktól egészen a magasabb kategóriájú szállodákig terjed, akár all inclusive ellátással is. Albenában, az All inclusive paradicsomban Bulgáriában egyedüliként ultra all inclusive ellátás is foglalható, valamint a strandon szobánként egy napernyő és két nyugágy ingyenesen vehető igénybe a szabad helyek függvényében. A naposparti Hotel Fórum, Aparthotel Rubi, Hotel Amfora és Hotel Imperial szállodák vendégei részére a Robinson Tours keretein belül Robinson Tours Kölyök Klub magyar nyelvű gyermekanimáció vehető igénybe. A nagy sikerre való tekintettel ebben az évben már a neszebári Hotel SOL Nessebar Mare&Bay Beach, valamint a Nessebar Palace szállodákban is.

Az egyik legjelentősebb török utazásszervező cég, a TEZ Tour kizárólagos magyarországi partnereként idén is széles szállodaválasztékkal kínáljuk Törökországot budapesti indulással, magyar nyelvű telepített idegenvezetővel és kirándulásokkal.
Ugyancsak a TEZ Tourral együttműködve kínáljuk utasainknak Egyiptomot és azon belül is Hurghadát és környékét. Heti rendszerességgel nyílik lehetőség eljutni a Fáraók földjére budapesti indulással.

Kínálatunkat tovább színesítik Oroszországi ajánlataink, különös tekintettel SZENTPÉTERVÁRI programjainkra, valamint továbbra is szerepel kínálatunkban a turisták körében még újdonságnak számító Montenegró és Albánia, mely most már busszal is megközelíthető. Idei újdonságként Csehországot ajánljuk, széles kínálatot nyújtó online rendszerünkből.

Szeretnénk figyelmükbe ajánlani folyamatosan frissülő honlapunkat, melyen lehetőség nyílik akár online biztosítás kötésre, repülőtérhez közeli parkoló foglalásra, valamint mindig megtalálnak minden hasznos és fontos információt akár az üdülőhelyekről, akár a szállodákról. Hétről hétre újabb és újabb akciókkal próbálunk még jobb feltételeket teremteni utasainknak az elérhető nyaraláshoz. Lehetőség van feliratkozni hírlevelünkre is, melyből mindig naprakészen értesülhet aktuális híreinkről és akcióinkról. Amennyiben jelentkezni szeretne vagy érdeklődik útjaink iránt, úgy a honlapunkon található űrlapbejegyzésen keresztül tud ajánlatot kérni!

Reméljük honlapunk elnyeri tetszését és megtalálja a kedvére való ajánlatot, és így minél hamarabb jövőbeli utasaink körében köszönthetjük Önt!

Élményekben gazdag nyaralást és kellemes böngészést kíván,
A Robinson Tours Csapata

Szolgáltatások


  • Fizetési módok

    • Készpénz
  • Tipus

    • Utazás
$$

Nyitvatartás:
Nyitás: 8:30, Szombat 10:00
Zárás: 17:00, Szombat 14:00

Jellemzők

Befogadóképesség: 30 fő

Térkép


GPS: 46.790701 | 17.184235
útvonaltervezés

Kapcsolódó cikkek


HÉVÍZI ÜDÍTŐ ... Programválogatás a következő 10 napra 2019.09.13.-09.22.

HÉVÍZI ÜDÍTŐ ... Programválogatás a következő 10 napra 2019.09.13.-09.22.

2019. szeptember 12. 12:51

Itt lakik? Hévízen tölti megérdemelt pihenését? Épp most néz utána, hogy merre induljon a jövő héten kikapcsolódni? Mi segítünk! Hévízi ÜDÍTŐ rovatunkban, a következő 10 napra ajánlunk néhány különleges programot Hévízen és környékén!

HÉVÍZI ÜDÍTŐ ... Programválogatás a következő 10 napra 09.21-30.

HÉVÍZI ÜDÍTŐ ... Programválogatás a következő 10 napra 09.21-30.

2018. szeptember 20. 15:06

Itt lakik? Hévízen tölti megérdemelt pihenését? Épp most néz utána, hogy merre induljon a jövő héten kikapcsolódni? Mi segítünk! Hévízi ÜDÍTŐ rovatunkban, a következő 10 napra ajánlunk néhány különleges programot Hévízen és környékén!

A hévízi nagy tekerés!

A hévízi nagy tekerés!

2019. szeptember 24. 15:00

Első alkalommal rendeznek SpinDay Maraton-t Hévízen! Szeptember 28-án 8:30-kor indul a Hévízi-tavon a SpinDay Maraton. A szervezők Torsa Dani és Stujber Zsuzsi beavat a háttér tiktokba és elárulják, milyen érdekességre számíthatnak a versenyzők és a közönség szeptember utolsó szombatján.

Hévíz.hu ajánlatai


Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!