Aiyara Thai Massage

8380 Hévíz, Erzsébet királyné útja 8.

+36 20 938 3000

info@aiyarathaimassage.hu

www.aiyarathaimassage.hu/index.php

Bemutatkozás


A thai masszázs egy több száz éves hagyományokon alapuló masszázsfajta,melynek elsődleges célja az emberi testben lévő energia szabad áramlása.Ez az energiaáramlás az egészség megőrzésének, ill. a betegségtől való megóvás alapvető feltétele.A thai masszázs az ún. nyugati masszázstechnikák által használt gyúró mozdulatokkal szemben nyomással ill. nyújtással éri el az eredményét.A nyomás hatására javul a vérkeringés,a nyirokkeringés,valamint stimulálja a belső szervek működését.A nyújtások pedig rendkívül hatékonyan segítenek a merev izomzaton, izületeken, ezáltal erősítve a test rugalmasságát.Ezt a több mint ezer éves hagyományokon és tapasztalatokon alapuló masszázst hoztuk el önnek bájos és képzett masszőzeink segítségével.
Üzletünk Hévíz belvárosában,a tóhoz közel található.Ide várjuk minden kedves vendégünket akik valódi kikapcsolódásra és egy különleges élményre vágynak!

Szolgáltatások


  • Fizetési módok

    • Készpénz
$$

Nyitvatartás:
Nyitás: 9:00
Zárás: 19:00

Térkép


GPS: 46.788446 | 17.189723
útvonaltervezés

Kapcsolódó cikkek


Szúnyoggyérítési munkálatok

Szúnyoggyérítési munkálatok

2019. június 17. 12:36

Közérdekű közlemény

Szaunázás nyáron? IGEN - Tippek a hévízi szaunamestertől

Szaunázás nyáron? IGEN - Tippek a hévízi szaunamestertől

2018. augusztus 27. 13:59

Augusztus vége. 34°C, ragyogó napsütés, szélcsend. Negyedik hete tombol a nyár, és alig enged egy kis fellélegzést, hiszen csak lassan hűlnek az éjszakák. A hévízi szaunák iránt ennek ellenére nagy az érdeklődés. A szaunaszeánszokra érdemes már jóval kezdés előtt bejelentkezni.

Szaunamester továbbképzés Hévízen, avagy hogy legyünk az „élmény orgiák” szakértői

Szaunamester továbbképzés Hévízen, avagy hogy legyünk az „élmény orgiák” szakértői

2019. május 20. 13:30

Első alkalommal tartottak Magyarországon olyan szaunamester továbbképzést, amin hazai, élvonalbeli szaunamesterektől tanulhattak a hallgatók.

Hévíz.hu ajánlatai


Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!