Aiyara Thai Massage

8380 Hévíz, Erzsébet királyné útja 8.

+36 20 938 3000

info@aiyarathaimassage.hu

www.aiyarathaimassage.hu/index.php

Bemutatkozás


A thai masszázs egy több száz éves hagyományokon alapuló masszázsfajta,melynek elsődleges célja az emberi testben lévő energia szabad áramlása.Ez az energiaáramlás az egészség megőrzésének, ill. a betegségtől való megóvás alapvető feltétele.A thai masszázs az ún. nyugati masszázstechnikák által használt gyúró mozdulatokkal szemben nyomással ill. nyújtással éri el az eredményét.A nyomás hatására javul a vérkeringés,a nyirokkeringés,valamint stimulálja a belső szervek működését.A nyújtások pedig rendkívül hatékonyan segítenek a merev izomzaton, izületeken, ezáltal erősítve a test rugalmasságát.Ezt a több mint ezer éves hagyományokon és tapasztalatokon alapuló masszázst hoztuk el önnek bájos és képzett masszőzeink segítségével.
Üzletünk Hévíz belvárosában,a tóhoz közel található.Ide várjuk minden kedves vendégünket akik valódi kikapcsolódásra és egy különleges élményre vágynak!

Szolgáltatások


  • Fizetési módok

    • Készpénz
$$

Nyitvatartás:
Nyitás: 9:00
Zárás: 19:00

Térkép


GPS: 46.788446 | 17.189723
útvonaltervezés

Kapcsolódó cikkek


Hévízen halad át az első nemzetközi kerékpáros útvonal!

Hévízen halad át az első nemzetközi kerékpáros útvonal!

2018. augusztus 07. 11:23

Júliusban adták át a Keszthely - Fertőd kerékpáros útvonalat, mely áthalad Hévízen is.

Mesés téli ajánlatok Hévízen!

Mesés téli ajánlatok Hévízen!

2019. november 27. 16:41

Egyre népszerűbb, hogy karácsonykor vagy karácsonyra egy kis pihenést ajándékoznak az emberek. Az „élményajándékozás” persze akkor a legnagyobb öröm, ha részesül belőle az is, aki kapja és az is, aki adja.

Nyári élmények, őszi színekben Hévízen!

Nyári élmények, őszi színekben Hévízen!

2019. augusztus 27. 11:29

A szeptemberi iskolakezdéssel járó hajtás után a nyaralást már csak egy régi emléknek érzi? Tegye színessé az őszi hétköznapokat szabadtéri fürdőzéssel! Élje át a nyár élményeit ősszel is Hévízen!

Hévíz.hu ajánlatai


Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!