Ezúton szeretettel meghívjuk Önt exkluzív Surf and Turf vacsoraestünkre, ahol a tenger és a szárazföld legkiválóbb ízei találkoznak egy elegáns, kulináris élmény keretében.
Az est különlegessége:
Szállodánk Executive Chefje, Borda Attila által megálmodott vacsoramenü központi eleme a prémium minőségű argentin bélszín és friss tigrisrákfarok, vagy rozmaringos kacsamell és Szent Jakab-kagyló harmonikus párosítása. Az ízeket sommelier által válogatott borok, kifinomult köretek és desszert teszik teljessé.
Szállodánk Executive Chefje, Borda Attila által megálmodott vacsoramenü központi eleme a prémium minőségű argentin bélszín és friss tigrisrákfarok, vagy rozmaringos kacsamell és Szent Jakab-kagyló harmonikus párosítása. Az ízeket sommelier által válogatott borok, kifinomult köretek és desszert teszik teljessé.
Élvezze mindezt a LePrimore Hotel & Spa panorámás tetőteraszán, ahol a különleges gasztronómiai élményhez varázslatos kilátás, hangulat és egy kis meglepetés is társul.
Részvételi díj: 33 333 Ft / fő
(Az ár tartalmazza a teljes vacsoramenüt, welcome drinket, valamint a szervízdíjat.)
Helyszín: LePrimore Hotel & Spa
8380 Hévíz, LePrimore tér 1.
Időpont: 2025. július 19. (szombat), 19:00
Dress code: elegáns megjelenés, férfiaknak hosszú nadrág
8380 Hévíz, LePrimore tér 1.
Időpont: 2025. július 19. (szombat), 19:00
Dress code: elegáns megjelenés, férfiaknak hosszú nadrág
Asztalfoglalás – a helyek korlátozott számban elérhetők!
borda.linda@leprimore.hu
+36 30 0767 521
Kérjük, részvételi szándékát legkésőbb 2025. július 15-ig jelezze!
Töltsön velünk egy különleges estét ízekben, élményekben és nyári eleganciában gazdagon!
Üdvözlettel:
LePrimore Hotel & Spa csapata
LePrimore Hotel & Spa csapata