Hévíz, az élet forrása!
Hévízi szállások, programok és hírek Hévíz város turisztikai honlapján
10 °C
3 km/h
Hévízi tó bent 33 °C
Hévízi tó kint 28 °C
Válasszon nyelvet!
Wählen Sie Sprache!
Select a language!
Выберите язык!
Vyberte svůj jazyk!
Sélectionnez votre langue!
Välj ditt språk!
Scegli la tua lingua!
选择一种语言
Velg ditt språk!

Bemutatkozás

Vissza a találati listához
Szálláshely
X
Ajánlja ezt a tartalmat családtagjának, munkatársának, barátjának, ismerősének.
Töltse ki az űrlapot, majd nyomja meg az e-mail küldése gombot!

Feladó  
Név:
E-mail:
Címzett  
Név:
E-mail:
Tárgy Hévíz.hu:
Üzenet
A megadott személyes adatokat (e-mail cím, név) csak ezen cikk továbbítása során használjuk fel és semmilyen formában nem őrizzük meg.
4
Vendégértékelések alapján
Jó (6 értékelés szerint)
Hotel Erzsébet

8380 Hévíz

Erzsébet királyné útja 13-15.

Engedje, hogy magával ragadja egy tradicionális szálloda eleganciája és klasszikus hangulata és egy egyedülálló természeti csoda, a Hévízi tófürdő varázsa! Hogy mindezt együtt hol élheti át? Rövid a válasz: Hotel Erzsébet Hévíz. A szálloda a világhírű gyógyfürdő bejáratának közvetlen közelében helyezkedik el. Kényelmüket a hotel 48 ízlésesen berendezett szobája garantálja, melyből három nappalival bővített. Szobáink klíma berendezéssel, saját fürdőszobával, színes televízióval, rádióval, telefonnal, széffel és minibárral felszereltek. Hogy ne csak Önök, hanem autójuk is a legjobb helyen legyen, a szálloda mélygarázsa áll rendelkezésükre. Élje át Hévíz, a gyógyító, egészségmegőrző ékszerdoboz kisváros varázsát, használja a hotelben üdülési csekkjét egy igazi családi kikapcsolódásra, vagy jöjjön el hozzánk egészségpénztári kártyájának felhasználásával, és töltődjön újra életerővel! Általános Gyermekkedvezmények 4 éves korig a szállás és ellátás ingyenes 4-10 éves korig 50% kedvezmény 10-14 éves korig 30% kedvezmény
Kapcsolódó híreink
Összes kép megtekintése »
 
 Foglalható napok  
 
 Nem foglalható napok  
Megközelítés
Személygépkocsival: az M7-es autópálya balatonszentgyörgyi lehajtójától, Keszthely érintésével a 71-es főúton. Vonattal: a keszthelyi vasútállomásról közvetlen buszcsatlakozással a hévízi autóbusz pályaudvarra(hoteltől 50 m). Autóbusszal: közvetlen a hévízi autóbusz pályaudvarra(hoteltől 50 m).
X
Szálloda
Panzió
Magánszálláshely
Kemping
Látnivalók
Gasztronómia
Szolgáltatások