Hévíz, az élet forrása!
Hévízi szállások, programok és hírek Hévíz város turisztikai honlapján
23 °C
1 km/h
Hévízi tó bent 33 °C
Hévízi tó kint 32 °C
Válasszon nyelvet!
Wählen Sie Sprache!
Select a language!
Выберите язык!
Vyberte svůj jazyk!
Sélectionnez votre langue!
Välj ditt språk!
Scegli la tua lingua!
选择一种语言
Velg ditt språk!

Bemutatkozás

Vissza a találati listához
Szálláshely
X
Ajánlja ezt a tartalmat családtagjának, munkatársának, barátjának, ismerősének.
Töltse ki az űrlapot, majd nyomja meg az e-mail küldése gombot!

Feladó  
Név:
E-mail:
Címzett  
Név:
E-mail:
Tárgy Hévíz.hu:
Üzenet
A megadott személyes adatokat (e-mail cím, név) csak ezen cikk továbbítása során használjuk fel és semmilyen formában nem őrizzük meg.
4.3
Vendégértékelések alapján
Jó (10 értékelés szerint)
Hotel Erzsébet

8380 Hévíz

Erzsébet királyné útja 13-15.

Engedje, hogy magával ragadja egy tradicionális szálloda eleganciája és klasszikus hangulata és egy egyedülálló természeti csoda, a Hévízi tófürdő varázsa! Hogy mindezt együtt hol élheti át? Rövid a válasz: Hotel Erzsébet Hévíz. A szálloda a világhírű gyógyfürdő bejáratának közvetlen közelében helyezkedik el. Kényelmüket a hotel 48 ízlésesen berendezett szobája garantálja, melyből három nappalival bővített. Szobáink klíma berendezéssel, saját fürdőszobával, színes televízióval, rádióval, telefonnal, széffel és minibárral felszereltek. Hogy ne csak Önök, hanem autójuk is a legjobb helyen legyen, a szálloda mélygarázsa áll rendelkezésükre. Élje át Hévíz, a gyógyító, egészségmegőrző ékszerdoboz kisváros varázsát, használja a hotelben üdülési csekkjét egy igazi családi kikapcsolódásra, vagy jöjjön el hozzánk egészségpénztári kártyájának felhasználásával, és töltődjön újra életerővel! Általános Gyermekkedvezmények 4 éves korig a szállás és ellátás ingyenes 4-10 éves korig 50% kedvezmény 10-14 éves korig 30% kedvezmény
Kapcsolódó híreink
Összes kép megtekintése »
 
 Foglalható napok  
 
 Nem foglalható napok  
Megközelítés
Személygépkocsival: az M7-es autópálya balatonszentgyörgyi lehajtójától, Keszthely érintésével a 71-es főúton. Vonattal: a keszthelyi vasútállomásról közvetlen buszcsatlakozással a hévízi autóbusz pályaudvarra(hoteltől 50 m). Autóbusszal: közvetlen a hévízi autóbusz pályaudvarra(hoteltől 50 m).
X
Szálloda
Panzió
Magánszálláshely
Kemping
Látnivalók
Gasztronómia
Szolgáltatások