HÉVÍZ.HU / Programkereső / MODERN, MAGYAR TRADÍCIÓ JAPÁN MINŐSÉGBEN

MODERN, MAGYAR TRADÍCIÓ JAPÁN MINŐSÉGBEN

időpont: jan, 12

Moldován Viktor séf, hosszú évek óta dolgozik Japánban, és ott a helyi alapanyagokra támaszkodva a tradicionális magyar konyhával képviseli az ország gasztronómiáját.

Ezzel a munkával sikerült elérnie, hogy a világon első alkalommal kerülhetett be egy külföldi Micheline giude-ba magyar ételeket készítő étterem. Ezzel jelenleg az Obihiróban található VÍZ étterem a legmagasabban elismert magyar étterem a világon, Magyarországon kívül.

A koncepciója pedig az egyszerű, mindennapi magyar ételek átgondolt, a modern konyhatechnológia lehetőségeit kihasználva, dekoratív megjelenés mellett bemutatni az arra nyitott japán közönségnek.

Ezt a koncepciót szeretnénk most bemutatni a Brix Bistro-ban, és egy igazi meglepetést okozni. Az idősebb korosztály számára egy olyan kis időutazást eszközölni ami visszarepít nagymama nyári konyhájába, de ennek ellenére előremutató. A fiatalabbaknak pedig ez egyfajta lehetőség megismerkedni egy modern köntösbe foglalt, átgondolt tradícióval.

 

Dátum: 2019.január 12. (szombat)
Érkezés: 18:00 - 20.30-ig

VACSORA MENÜSOR

Vendég váró falat: Tepertő Krém /kenyér chips, csemege uborka zselé, friss kapor, retek/

Leves: Zöldségleves daragaluskával

Főétel:
Tokhal Kárpáti módra, túró nudlival
Marhapörkölt rostélyos libamájjal, gomba dödöllével

Köretek:
Mangalica szalonnával sült savanyú káposzta
Karamellizált paszternák
Konfitált burgonya

Desszert: Mákos vagy diós rétes

A kávéhoz: Szarvasgombás managalica bonbon

Helyszín: Brix Bistro, Hévíz, Rákóczi utca 16-18.

A vacsora ára: 15.900,- Ft/fő

Küldje el asztalfoglalását e-mailben az bistro@bonvital.hu címen vagy telefonon a +36 83 900 125-ös számon.

Megosztás
HÉVÍZI SZÁLLÁS ÉS AKCIÓ KERESŐ
1-25   26-50   51-75   76-100   101-125   126-150 >>
FEDEZZE FEL!
  • Hírlevél
  • Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!