HÉVÍZ.HU / Hírek / Tatár Csilla még sosem járt a hévízi tónál

Tatár Csilla még sosem járt a hévízi tónál

szerkesztve: 2013. június 11., kedd - 10:39 | forrás:

Ám most a munkája miatt eljutott végre!

A Mokka műsorvezetője már napok óta vezeti a reggeli műsort a természet lágy ölén, és szerencsére jutott egy kis ideje arra, hogy megmártózzon a tófürdőben.

 

tatar_blikk_fekvo.jpg

 

Reggeltől estig dolgozunk, nem olyan egyszerű egy ismeretlen helyszínről élő adást vezetni, de Hévíz csodálatos – mondta lelkesen Csilla, aki imádja a tavakat és a tengert. – Hajdúszoboszlón születtem, és kiskorom óta úszok. Hévízen még sosem jártam, de most volt időm csobbanni egy kicsit a tóban, ami csodaszép. A tavirózsák, a víz friss illata és a hőmérséklete nagyon nyugtató és pihentető volt – mesélte Csilla, aki örül, hogy kollégáival együtt lehet ebben a szép környezetben. – Esténként együtt vacsorázunk, jókat beszélgetünk, hiszen itt van Joshi Bharat, Kárász Robi és Demcsák Zsuzsi is. Ilyesmire csak ritkán van időnk a megszokott hétköznapi mokkázás alatt – árulta el a műsorvezető, aki már el is döntötte, visszatér ide.

Évek óta gerincbántalmaktól szenvedek, arra nagyon jó a súlyfürdő. Most nem volt rá lehetőségem, de legközelebb feltétlenül kipróbálom – jelentette ki Csilla.

 

Forrás: Blikk.hu

Megosztás
Címkék
HÉVÍZI SZÁLLÁS ÉS AKCIÓ KERESŐ
1-25   26-50   51-75   76-100   101-125   126-150 >>
  • Hírlevél
  • Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!