HÉVÍZ.HU / Hírek / Nemcsak vendégbarát Véradóbarát is!

Nemcsak vendégbarát Véradóbarát is!

szerkesztve: 2018. december 11., kedd - 12:36 | forrás:

Két kitüntetést is kaptak a hévízi Danubius szállodák Legvonzóbb szálláshely Magyarországon a Danubius Health Spa Resort Hévíz szálloda

Az Év Szállása versenyen már hatodik alkalommal díjazták a turizmus legjobbjait. A vendégértékelések alapján a Szallas.hu minőségi díj I. helyezését a DHSR Hévíz szálloda érdemelte ki.

A végső eredmény 900 ezer vendégértékelésből, több mint 190 ezer szavazatból és a szakmai zsűri értékelése alapján született meg.

A legjobb ár-érték arányról, illetve a legjobban és legtöbbet értékelt szálláshelyekről a minőségi díj tanúskodik, mellyel I. helyen a Danubius Health Spa Resort Hévíz szállodát tüntették ki. A rangos elismerést Nagy Rita igazgató vette át.

Nemcsak vendégbarát Véradóbarát is!

Véradóbarát Munkahely elismerést kapott mindkét hévízi Danubius szálloda. A Magyar Vöröskereszt és az Országos Vérellátó Szolgálat elismerést a budapesti Gerbeaud cukrászdában megrendezett véradók napi ünnepségén vette át Nagy Rita igazgató és Vajda Márta gyógyászati vezető.

A kitüntető címet minden évben azoknak a cégeknek, vállalatoknak ítélik oda, amelyek rendszeresen teret adnak a munkahelyi véradásoknak. Hévízi Danubius Szállodák évente kétszer is meghirdetik az önkéntes véradást. Ezzel ösztönzik, mind a dolgozókat, mind a szállóvendégeket a társadalmi felelősség vállalásra.

A két hévízi szálloda dolgozói hosszú évek óta kimagasló részvételi számmal nyújtanak rendszeres segítséget az országos vérellátásban, ami azt jelenti, hogy alkalmanként átlagosan 50 munkavállaló segíti embertársait.

Idén 20 vállalat érdemelte ki a Véradóbarát Munkahely Díjat.

Megosztás
HÉVÍZI SZÁLLÁS ÉS AKCIÓ KERESŐ
1-25   26-50   51-75   76-100   101-125   126-150 >>
  • Hírlevél
  • Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!