HÉVÍZ.HU / Hírek / Feltöltődött Hévízen Győr női kosárlabda csapata

Feltöltődött Hévízen Győr női kosárlabda csapata

szerkesztve: 2013. október 25., péntek - 01:13 | forrás:

Városunk vendégeként, Papp Gábor polgármester meghívására tartózkodott Hévízen a Hat-Agro UNI Győr női kosárlabda csapat.

Városunk vendégeként, Papp Gábor polgármester meghívására tartózkodott Hévízen a Hat-Agro UNI Győr női kosárlabda csapat.

 

A közelmúltban tragikus buszbalesetet szenvedett csapat tagjai három napos rehabilitációra érkeztek Hévízre.

 

- Úgy éreztem, szinte kötelességünk segíteni a játékosokat az átélt traumák feldolgozásában. A gyógyhelyként jegyzett Hévíz pedig mi mással is tudna bekapcsolódni ebbe, mint gyógyászatával, kezeléseivel – mondta az előzményekről Papp Gábor polgármester. – A klub elnöke, Fűzy András örömmel fogadta a meghívást.

 

- Őszintén szólva, meglepődtünk e nagylelkű felajánláson, de a lányok egy percig sem gondolkodtak, azonnal elfogadták azt – mondta Fűzy András, a klub elnöke. – Jutott itt idő pihenésre, közös beszélgetésekre, rehabilitációra, de edzettünk is, sőt a baleset óta most lépett először pályára a csapat Zalaegerszeg kosarasaival.

 

A lányok a hévízi gyerekekkel is találkoztak itt tartózkodásuk során: a Bibó-gimnázium tornatermében dobóedzést tartottak, az Illyés-iskolásokkal közösen pedig bemutató edzésen vettek részt, s közös labdás játékokat játszottak a gyerekekkel.

 

DSC_0034.JPG

 

A diákok óriási lelkesedéssel fogadták a sportolókat, minden igyekezetüket és leleményességüket bevetve próbálták megszerezni a lányoktól a labdát, de a csapatfeladatokat is remekül oldották meg.

 

Örült a közös edzés lehetőségének Czmán Róbert, az Illyés-iskola tanulója is.

 

- Hallottuk mindannyian, mi történt a győri kosarasokkal, és én nagyon örülök, hogy most eljöttek hozzánk, sőt, együtt játszhattunk velük. Nagyon tetszik, ahogy játszanak, és bár én pingpongozom, a kosárlabdát is nagyon szeretem, több kosárlabdázó is van a kedvenc sportolóim között.

 

A bemutató edzés után a csapatot a Városházán fogadta Papp Gábor polgármester, majd a sportolók a Hévízi-tóban is megmártóztak.

 

Tekintse meg képgalériánkat!

 

Kapcsolódó cikkek
Megosztás
Címkék
HÉVÍZI SZÁLLÁS ÉS AKCIÓ KERESŐ
1-25   26-50   51-75   76-100   101-125   126-150 >>
  • Hírlevél
  • Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!