HÉVÍZ.HU / Hírek / Az Európa Fit az Év Szállodája

Az Európa Fit az Év Szállodája

szerkesztve: 2015. január 26., hétfő - 08:59 | forrás:

Az Év Szállodája címmel büszkélkedhet Hotel Európa Fit.

 A városunkban működő négycsillagos szálloda a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége által, a Magyar Turizmus Zrt. együttműködésével meghirdetett versengésben, a négycsillagos kategóriájú szállodák közül nyerte el e címet. A pályázatra 15 szálloda jelentkezett, a díjakat három kategóriában osztották ki, körültekintő és alapos bírálatot követően.

A szállodaszövetség a magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtó szálláshelyeket jutalmazza ezzel a kitüntetéssel, s Hévíz neve már nem először hangzik el a verseny értékelésénél: tavaly ugyanis a Hotel Carbona vitte el a pálmát a négycsillagosok küzdelmében.

 

A hír kapcsán Papp Gábor polgármester úgy fogalmazott: a hévízieket méltán emelik ki a legjobbak között, hiszen a város szállodái a maguk kategóriájában a lehető legmagasabb minőséget produkálják, mely nagymértékben segíti a várost abban, hogy a legkeresettebb hazai üdülőhelyek között foglalhasson helyet. Mint mondta: ezúton is gratulál a címért, s bízik abban, hogy Hévíz nevét még sokszor hallhatjuk e verseny eredményhirdetésén.

 

A díjazás szempontjai között érvényesült a minőség és az innováció, a gazdasági mutatók és a HR (emberi erőforrás), a társadalmi felelősségvállalás és a vendégelégedettség. A szállodákat mystery check (titkos vásárlás/ellenőrzés) keretében is tesztelték.
A szálloda különösen büszke a díjra, hiszen a hosszú évek átgondolt fejlesztéspolitikája, a vendégközpontú gondolkodásmód és a közel 200 munkavállaló több éves kemény munkája került jutalmazásra.


Könnyid László szállodaigazgató a díjat így köszönte meg  – "Kétszáz ember csapatmunkája kapta ezt az előkelő kitüntetést, a díj számunkra az elmúlt három év alatt átgondolt koncepció mentén zajló felújítás elismerését is jelenti. A gyógyászati részlegünket átalakítottuk, önálló gasztronómiai vonalat vezettünk be, és kimondottan a fiatal vendégkör számára alakítottunk ki új szolgáltatásokat. Ritka az a tulajdonosi mentalitás, amely teret enged az újdonságoknak, hisz bennünk, visszaforgatja a tőkét, így folyamatosan tudunk fejlődni. A személyzet képzését, továbbképzését is megoldjuk házon belül. A tavalyi évünk sikeres volt, számos rangos nemzetközi és hazai elismerést söpörtünk be, idén pedig tizenöt éves a ház, a jubileum külön alkalom arra, hogy újabb ajánlatokkal lepjük meg a vendégeinket. Minden hét másról szól nálunk, újabb és újabb programokkal, csomagokkal rukkolunk elő.”
 

Megosztás
Címkék
HÉVÍZI SZÁLLÁS ÉS AKCIÓ KERESŐ
1-25   26-50   51-75   76-100   101-125   126-150 >>
  • Hírlevél
  • Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!