Gyógyuljon meg!

Miért kötnek szalagokat járókelők egy romkerti hídra Hévízen?
Mondhatnánk, hogy fura szokás terjedt el tavaly nyár óta a vendégek körében, ha az egregyi római kori romkertben járnak, pedig valójában csak a csodát szeretnék újra éleszteni.
Részletek
Kényeztetés és egészségmegőrzés mesterfokon!
42°C-os gyógyító hévízi iszap + egész testet felfrissítő masszázs! = Eredmény: ellazult izmok, puhább bőr, full relax! Egyértelmű, hogy ki kell próbálni!
A páratlan hévízi iszap
Talán az egyik legismertebb hévízi termék, maga a hévízi gyógyiszap. A hévízi iszap sok mindenben különbözik, valójában sok mindenben sokkal több, mint az átlagos iszapok. Nem véletlen, hogy nem csak Hévízen alkalmazzák gyógyászati és szépészeti célra, de az ország számos más fürdőjében, sőt még külföldön is használják a vendégek legnagyobb megelégedésére.
Részletek
Szaunázás nyáron? IGEN - Tippek a hévízi szaunamestertől
Augusztus vége. 34°C, ragyogó napsütés, szélcsend. Negyedik hete tombol a nyár, és alig enged egy kis fellélegzést, hiszen csak lassan hűlnek az éjszakák. A hévízi szaunák iránt ennek ellenére nagy az érdeklődés. A szaunaszeánszokra érdemes már jóval kezdés előtt bejelentkezni.
10 bennfentes tipp egy hévízi spa szakértőtől – 2. rész
A bennfentes tippek 1. részében, megtudhatta, hol érdemes parkolni és milyen kedvezményes Tófürdőjegyet érdemes vásárolni. A folytatásban Horvát-Czene Alexandra, Tófürdő vezető további praktikus tippjeit olvashatja, mellyel még kellemesebbé teheti a hévízi pihenését.
Részletek
10 bennfentes tipp egy hévízi spa szakértőtől – 1. rész
Sok pénzt megspórolhat, ha megfelelő belépőjegyet választ és sok időt is megtakaríthat, ha nem a legnagyobb csúcsban érkezik a Hévízi Tófürdőbe. Horváth-Czene Alexandra a Tófürdő vezetője, személyes tapasztalatai alapján árul el pár trükköt, amivel még gördülékenyebb és pihentetőbb lesz a nyaralás.
A Hévíz TDM Egyesület irodavezetőt keres
11 éves szakmai múlttal, biztos háttérrel és a 2016-os "Év TDM szervezete" díjjal büszkélkedő egyesület várja új kollégáját.
Részletek
Gondoltál már arra, hogy milyen érzés lenne szembenézni a tíz évvel ezelőtti saját tükörképeddel?
Visszafiatalodás saját vonásokkal (X)
Galéria
A reumás és mozgásszervi betegek gyógyításában utánozhatatlan a Hévízi tó. Különleges ereje azonban a gazdag ásványianyag-tartalomnak köszönhetően más betegségek gyógyításához is hozzájárul.
Részletek
Orvosunk válaszol
Csontritkulás- dr. Monduk Péter válaszol, Csontritkulás kezelése Hévízen - dr. Monduk Péter válaszol, Sportrehabilitáció - dr. Major Zoltán válaszol, Manuálterápia vs. csontkovácsolás - dr. Schwillinger Ferenc válaszol, Reumás betegségek kezelése Hévízen - dr. Kulisch Ágota válaszol, Reumás betegségek kezelése Hévízen II. - dr. Kulisch Ágota válaszol, Az ízületi porckopásról - dr. Horváth Bernadett válaszol, Az ízületi porckopásról II. - dr. Horváth Bernadett válaszol
Terápiás élmények
Első hévízi prevenciós kezelésem története, - Egy kedves vendégünk beszámolt saját tapasztalatairól, melyeket hévízi gyógykúrája során szerzett
Részletek
Beutalási folyamat
A beutalási folyamat lépéseiről: hogyan kerülhet be a Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórházba fekvő vagy járóbetegként. Ezeket a lépéseket kell megtennie.
Milyen panaszokra ajánlott?
A modern orvostudománynak köszönhetően a kezelések során a gyógykúra hatása tovább fokozható. Ennek sarkallatos pontja, hogy a kezelések kezdete előtt szakorvosok a beteg állapotára egyénre szabottan állítsanak fel terápiás programot. Ezt követően dönt a szakorvos a beutalás lehetőségéről.
Részletek
Bizonyított gyógyhatás
Bizonyíték, nem ígéret – a hévízi gyógymódok hatékonysága. Évi egymillió látogató, 80%-os törzsvendég arány, gyógyultak ezrei Hévízen, mindez nem véletlen! Régóta ismert, hogy a Hévízi-tó vize számos panaszra gyógyír, és az itt végzett kúráknak rengetegen köszönhetik gyógyulásukat. A Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház friss kutatásai immár tudományosan is bizonyítják a jótékony hatásokat. Az intézményben több kutatási programot is elvégeztek, melyek mindegyike pozitív eredménnyel zárult.
Hungarikum lett a Hévízi-tó és a tradicionális hévízi gyógyászat
Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter, a Hungarikum Bizottság elnöke jelentette be Veszprémben.
Részletek
Bővült a Hungarikumok Gyűjteménye és a Magyar Értéktár
Három tétellel bővítette a Hungarikumok Gyűjteményét és 9 tétellel a Magyar Értéktárat.
A hévízi gyógyászatról
Stockholmban tartott gyógyturisztikai bemutatót a fürdőváros delegációja a hét elején
Részletek